Manuel


(fot. Lehu)
Po męsku posmarunek chleba można sobie wykonać Manuelem
z masłem - co widać na powyższym Lehu ze zdjęciem.

7 komentarzy:

Unknown pisze...

Nie wiem co to jest ten Manuel - jaki to rodzaj smarunku i tłuszczu, ale pofolgunek wybraźni możliwy w efekcie wzrokowego kontaktu z tem opakowaniem i możliwe wyparcie Manuela z ochoty jakiejkolwiek konsumpcji. W moim przypadku natychmiastowe.

Azofoto pisze...

Manuel z masłem - kolejny specyjał kuchni doktora Lectera, Mniamuśne!

Azofoto pisze...

PYSZOTA!!!!

Unknown pisze...

Dla mnie to ewidentny FUJ. Manuel mielony z pazurami i chrząstkami, małżowiną, może i moszną oraz kapeluszem. I jeszcze z masłem ...

Unknown pisze...

I tu się mylisz, gdyż w tej kategorii cenowej jest to całkiem dobre smarowidło.
Ale lewactwa się nie przekona, szkoda na was klawiatury zużywać

Unknown pisze...

Ale przeca nikt nie pije personalnie do lodówki i konsumpcji. To był pofolgunek lecterowskiej wyobraźni co do opakowania...

Unknown pisze...

To był żart of course